Hej 👋

VÀlkommen! Det hÀr hörnet av internet Àr en plats dÀr jag sÀtter ord pÄ funderingar kring livet i stort och smÄtt.

Jag ser denna blogg som en slags öppen dagbok. Det finns med andra ord inget specifikt tema för innehÄllet. Om man ÀndÄ ska ge sig pÄ att kategorisera innehÄllet, sÄ brukar texterna tendera till att handla om:

Och nu nÀr bloggen varit igÄng ett tag efter att den hÀr Hej-sidan skrevs, sÄ mÀrker jag att allt fler av texterna handlar om att skriva. Inte sÄ konstigt med take pÄ att jag  Àlskar att skriva. Det Àr som en mÀrklig och hÀrlig blandning av uppfylldhet och lÀttnad pÄ en och samma gÄng - hur paradoxalt det Àn kan lÄta.

Det kommer garanterat bli mÄnga fler texter om det skrivna ordet framöver - det kan du skriva upp, sÄ att sÀga. Det kÀnns dÀrför inte mer Àn rÀtt att det nu finns en egen kategori för skrivande hÀr pÄ bloggen.

Mer om bakgrunden till den hÀr bloggen och alla vÀndor mitt skivande tagit genom Ären kan du lÀsa under rubriken "Bakgrund" lÀngre ner pÄ sidan.

Kontakt

Om du vill kontakta mig via mejl, langa in ett snabel-a mellan mitt för- och efternamn och avsluta sedan kalaset med .se

Ett nyhetsbrev Àr pÄ gÄng. Om du vill bli meddelad om nÀr det Àr tillgÀngligt, sÄ dra ivÀg ett mejl till mig med din önskan.

Jag finns Àven med varierat engagemang pÄ Instagram och Twitter (@robertbirming).

Bakgrund

Jag startade min första blogg i slutet av 90-talet. Sedan har det rullat pÄ med sajter om allt frÄn prylar till mindfulness pÄ bÄde svenska och engelska.

PÄ robertbirming.se började jag skriva runt 2010 för att sedan lansera bloggen Mittpunkt under parollen "För ett liv i balans" den 1 juni 2013. Det var lite fram och tillbaka med den sajten mot slutet och den 30 mars 2019 bestÀmde jag mig för att stÀnga ner den.

Under perioder skrev jag dagbok istÀllet. Det varade i fyra Är...

Sedan, den 1 april 2023, kÀnde jag att det var dags att börja blogga istÀllet för att skriva dagbok. Inledningsvis var jag osÀker pÄ om skrivandet skulle ske pÄ Mittpunkt eller under eget namn, men efter drygt en mÄnad insÄg jag att det kÀndes naturligare att skriva mer personligt under eget namn.

Jag har Ànnu inte bestÀmt mig för hur det blir med texterna frÄn Mittpunkt, men det Àr möjligt att de (eller nÄgra av dem) Äterkommer i uppdaterade versioner hÀr pÄ den nygamla bloggen.

Om du var med tidigare:
VĂ€lkommen tillbaka!

Om du Àr helt ny hÀr:
Varmt vÀlkommen!