Sätta punkt för Mittpunkt?

Står på punkt
Foto: travelnow.or.crylater

Igår nylanserade jag min gamla sajt Mittpunkt, efter att den legat i dvala i drygt fyra år. På den uppdaterade Om-sidan skrev jag "Det känns riktigt kul att vara tillbaka!"

Idag funderar jag på om det var fel beslut. Välkommen till min värld! 😅

Det kanske bara är scenfeber efter att ha varit borta relativt länge. Jag vet inte och jag har inte bestämt något än. Det är bara att vänta ut det en tid...

Som jag nämnt tidigare finns det olika anledningar till att jag tvekat gällande att dra igång sajten igen. Dels för att "det var då och nu är nu". Dels för att slutet av Mittpunkt-perioden var en väldigt jobbig och påfrestande tid i ett liv (mer om det i nån annan text framöver kanske).

Men den främsta orsaken är att det känns mycket friare och mer avspänt att skriva som jag gör här - okomplicerat, inga kanaler hit och dit, under eget namn och utan några som helst ramar (även om det finns någon slags röd tråd som genomsyrar texterna, men det är inget förutbestämt).

Motgång eller framgång?

Låt säga att jag bestämmer mig för att inte köra vidare med Mittpunkt. Tidigare hade jag förmodligen sett det som ett lite pinsamt misslyckande. Så ser jag inte alls på det nu.

Om det sker, så krävdes det trots allt att dörrarna slogs upp för att den insikten skulle infinna sig. Bättre det än att ödsla tid med vansinnigt väntande på något som ändå aldrig lyfter när man väl trycker på startknappen.

Nästa grej som skulle kunna dyka upp är rösten i huvudet som säger: Vad ska andra tänka? Det kan jag ärligt säga att jag bryr mig föga om (har kanske mina 50+ år att tacka för det).

Hur som helst, oavsett om Mittpunkt lever kvar eller inte så kommer innehållet i viss mån ändå leva kvar. Dels på grund av att innehållet i den här bloggen är snarlikt, men även eftersom vissa gamla texter redan åkt upp här och fler lär det bli i så fall.

Nu när jag skriver om allt det här inser jag ytterligare något: Det är dags att lägga ner den här bloggen också...närå, jag bara skojade 😜