Skitsamma!

Grind med texten "Well...fuck it"
Foto: George Pagan III

"Det är ingen artist jag lyssnar på, men..."

Så började jag skriva i gårdagens text, Kloka klyschor, där Selena Gomez nämndes. Sen stannade jag upp och funderade - varför skriva så, det är ju helt oväsentligt.

Sanningen är såklart att jag ville vara tydlig med att det där inte är min musiksmak, och det vore pinsamt om någon tror det. Vad är det för jävla larv?

Varför är vi så otroligt ängsliga för hur andra ser oss och vad andra tycker om oss? Livet blir ju sjukt jobbigt om vi titt som tätt ska försöka anpassa oss för att framstå "rätt".

Dessutom är det ändå bortom vår kontroll vad andra tycker. Vi kan presentera oss på ett sätt som vi tycker 100 procent korrekt. Likafullt är det några jävlar som missuppfattar oss eller snedvrider allt så in i helvete.

Jag är långt ifrån en expert vad det gäller att skita i vad andra tycker. Men övning ger färdighet och jag är jävligt mycket bättre på det numera. Jag har säkerligen också min tilltagande ålder att tacka för det.

Hur som helst så känns det förbannat skönt att inte alltid behöva bry sig så satans mycket. Fuck it!

Nu kanske du tycker att det var lite väl många och totalt obefogade svordomar i den här texten. Vet du vad, det skiter jag i! 💩

De säger jag skiter i allt, men det skiter jag i.
– Magnus Uggla