Tvärtomspråket

Långängen, Lidingö
Foto: Robert Birming

Jag vet inte hur många olika webbprojekt jag startat upp och sedan lagt ner eller sålt genom åren. Bra många är det i varje fall. Allt från personliga bloggar till tekniksajter.

Den här bloggen har varit upp runt tre månader. För nåt år sen hade den förmodligen redan varit begravd. Ärligt talat är det vad jag känner för att göra nu också, men jag ska försöka lägga band på mig den här gången.

Jag förstår fortfarande inte varför jag känner så. Att det var så förr, det kan jag förstå – jag mådde inte bra under lång tid. Nu mår jag toppen, men det där suget att skala bort finns kvar. Det kanske är sår som inte riktigt läkt och behöver mer tid. Ingen aning.

Hur som helst, jag tror aldrig jag provat på att motstå det där slit och släng-suget en längre tid. Det vore intressant att se vad som händer när inget händer, så att säga. Bara låta det bero och tuta på som om ingenting hänt. Det vore nåt nytt i min värld!

Vågar inte svära på att det kommer funka, men det är den inställningen jag i varje fall försöker ha till det just nu: se det som en spännande och givande utmaning.

Leka tvärtomspråket med rösten i huvudet, det ska jag göra.